Indicaties Lippen

Een mooie lipcontour of een mooi lipvolume is mogelijk dankzij een injectie met hyaluronzuur in de lipcontour of in het lippenrood, en dit in alle respect met de harmonie van uw gelaat.

Wanneer er rond de mond een groot volumeverlies is, kan het aangewezen zijn tijdens een eerste sessie op dit volumeverlies in te werken en in een tweede sessie op de lippen zelf.

Wanneer de contour van de mond veel fijne verticale lijntjes vertoont, kan de behandeling met hyaluronzuur tijdens hetzelfde consult met botuline-toxine injecties gecombineerd worden of tijdens een ander consult met behandelingen zoals  radiofrequentie met micronaalden of fractionele CO2 laser. De behandeling van peribucale rimpels met laser vereist meerdere sessies.

Een voorafgaande consultatie met de dermatoloog of plastisch chirurg is verplicht om samen te evalueren welke behandeling het best aan uw behoeften beantwoordt en welke de mogelijke bijwerkingen zijn. Op basis van deze discussie zal de arts ook een prijsschatting voorleggen.

Online Agenda • X