Technieken Radiofrequentie met Micro-naalden

De radiofrequentie met micro-naalden is een techniek die gebruikt wordt om huidverslapping, rimpels, littekens en striemen te behandelen.

Tijdens de behandeling wordt de huid opgewarmd om de aanmaak van uw eigen collageen en elastine te stimuleren. Het resultaat is zichtbaar na 3 tot 6 maanden en iedere behandeling geeft een verbetering van 25 tot30 %. Verschillende sessies kunnen dus noodzakelijk zijn.

De behandeling gebeurt onder lokale verdoving. Bloedverdunners moeten voor de behandeling in samenspraak met uw arts tijdelijk gestopt worden. Net na de behandeling is de huid rood en wat gezwollen. De roodheid houdt 3 dagen aan en het gebruik van de LED-lamp versnelt het helingsproces.

Uw huid mag niet gebruind zijn op het ogenblik van de behandeling. Na de behandeling is zonexpositie gedurende 1 maand te vermijden en nadien is het aangewezen een hoge zonprotectie SPF 50+ op de huid aan te brengen.

Alle fototypes kunnen met deze techniek behandeld worden. Een behandeling met radiofrequentie met micro-naalden kan na herstel gecombineerd worden met hyaluronzuur fillers, botuline-toxine, picolaser, IPL, HIFU, fractionele CO2 laser of een chirurgische lifting.

Deze techniek kan ook aangewend worden in de behandeling van overmatig zweten of hyperhidrosis van de oksels.

Een voorafgaande consultatie met de dermatoloog is verplicht om samen te evalueren welke behandeling het best aan uw behoeften beantwoordt en welke de mogelijke bijwerkingen zijn. Op basis van deze discussie zal de arts ook een prijsschatting voorleggen.

Online Agenda • X