Technieken Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een een molecule die natuurlijk aanwezig is in onze huid. Fillers op basis van hyaluronzuur kunnen in functie van hun concentratie de huid hydrateren, rimpels of kringen vervagen als ook huidverslapping tegengaan.

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en de filler blijft 6 tot 24 maanden in de huid aanwezig. Dankzij een verdovingsmiddel vervat in iedere spuit, voelt u de injectie nauwelijks. Na de injectie kunnen er soms kleine blauwe plekjes optreden die na 1 tot 2 weken verdwijnen. Het is dan ook aangeraden in samenspraak met uw arts bloedverdunners tijdelijk te stoppen.

Fillers met hyaluronzuur zijn geschikt voor ieder fototype en de huid mag gebruind zijn op het ogenblik van de behandeling. In éénzelfde sessie kunnen zowel fillers als botuline-toxine in de huid aangebracht worden. Fillers met hyaluronzuur kunnen in een andere sessie met de picolaser, IPL, radiofrequentie, radiofrequentie met micro-naalden, HIFU of met de fractionele CO2 laser gecombineerd worden.  Technieken die de huid gaan opwarmen worden best voor de injecties gedaan.

Een voorafgaande consultatie met de dermatoloog of plastisch chirurg is verplicht om samen te beoordelen welke behandeling het best aan uw behoeften beantwoordt en welke de mogelijke bijwerkingen zijn. Op basis van deze discussie zal de arts ook een prijsschatting voorleggen.

Online Agenda • X